Σελίδες

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Γηπεδικού συνέχεια........



Τα του γηπέδου μας και τα της περίφημης πλέον συνεδρίασης του Δ.Σ της Α.Ε.Μ. είχαν και συνέχεια.
Το Δ.Σ. μετά από πρόταση του κ. Ζαχαρίου περί αποκατάστασης των διαφόρων ζημιών και προβλημάτων, από τους ίδιους τους συμβούλους και με ίδια έξοδα, αν και στην αρχή συνάντησε κάποιους προβληματισμούς από ορισμένους συμβούλους, έγινε ομόφωνα αποδεκτή και να σου την άλλη μέρα με πένσες, σφυριά , τανάλιες και λοιπά, οι ίδιοι να επισκευάζουν και να αποκαθιστούν ζημιές. Μπορώ να πω ότι διαπίστωσα και ταλέντο από ορισμένους. Αντί όμως να ακούσουν κάποιο μπράβο από τους διοικούντες το δήμο, άκουσαν και μαθήματα εθελοντισμού από τον αντιδήμαρχο κ. Δημητρίου. Μα εθελοντές κ. Δημητρίου είναι έτσι κι αλλιώς, όλοι μα όλοι οι σύμβουλοι και πρόεδροι, των ερασιτεχνικών σωματείων. Δεν πληρώνονται για να κάνουν αυτό που κάνουν, ούτε ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ με κάποιο ποσό, για τις ατέλειωτες συνεδριάσεις τους. Τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν ελπίζουν καν, σε κάποια μεγάλη μεταγραφή ποδοσφαιριστή τους ή μπασκεμπολίστα, γιατί αυτούς τους δίνουν αν τους ζητηθούν, έναντι συμβολικού ποσού ή στις περισσότερες των περιπτώσεων χωρίς ανταλλάγματα γιατί ενδιαφέρονται για τα παιδιά και επιθυμία τους είναι να μην εμποδίζουν το μέλλον κάποιου ταλέντου. Άρα ούτε αυτό μπορούν να έχουν στο μυαλό τους.
Κύριε Δημητρίου με απόλυτο σεβασμό σας λέω ότι είναι τελείως άτοπο να καλείς τους "εθελοντές" σε "εθελοντισμό". Θέλω να πιστεύω ότι είχατε μια άτυχη στιγμή.
Εκείνο βέβαια που τυγχάνει διερεύνησης είναι το κουράγιο του Δημάρχου να βρίσκεται στο γήπεδο κάτω από δύσκολες γι αυτόν καταστάσεις. Είναι πλέον γνωστή η απόφαση του Δ.Σ. της ΑΕΜ που αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για το Δήμαρχο.Δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα να επισκέπτεσαι και να μιλάς με τους διοικούντες ένα αθλητικό σωματείο, όταν αυτοί κατά καιρούς σε κατηγορούν για πολλά, τα περισσότερα των οποίων δικαιότατα. Αυτό βέβαια οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε μεν, από την άλλη όμως, αυτός είναι ο θεσμός και αυτός πρέπει να συζητά όσο δύσκολες και αν είναι οι καταστάσεις γι αυτόν. Τώρα όσον αφορά την αντιπολίτευση θεωρώ ότι οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ασχολούνται με το θέμα, τόσο με τον κ. Ζώταλη, όσο και με τους Τουφεξίδη και Μελίστα. Αν άλλοι συνδυασμοί είναι απόντες, αυτό είναι θέμα δικό τους και όλοι κρίνονται.
Τελειώνω λέγοντας ότι το μέγιστο θέμα είναι ο χλοοτάπητας και πάνω σε αυτό το θέμα όλοι θα κριθούν. Στο γήπεδό μας αθλούνται καθημερινά πολλά ανήλικα παιδιά και απέναντι σε αυτά έχουμε όλοι ιερή υποχρέωση για το αυτονόητο. Τη σωματική τους ακεραιότητα.Δεν αναφέρω τους ενήλικες γιατί αυτοί μπορούν κάλλιστα και να επιλέξουν και να αποφασίσουν. ΑΝ, λέω ΑΝ,ένα κομμάτι του χλοοτάπητα πάει στο χημείο, τί αποτέλεσμα θα έχουμε;
ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ.
Για προσέξτε λίγο τη φωτογραφία. Ωραία εεεεεεε....Τι καλά να ήταν έτσι και στην πραγματικότητα.

ο δάσκαλος





5 σχόλια:

  1. Συγνώμη ρε δάσκαλε εσυ δεν είσαι μόνο με τον χωροφύλαξ και τον αστυφύλλαξ αλλά και με τον αγροφύλλαξ. Δεν μπορείς να ισοροπείς σε τεντομένο σχοινί γιατί δεν είσαι ακροβάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά κανείς μας δεν κοιμάται.
      Αν θες γράψε τους λόγους. Αυτά είναι για λαική κατανάλωση.

      Διαγραφή
  2. Στο συγκεκριμένο μπλοκ όποιος επιθυμεί να τοποθετείται είναι ευπρόσδεκτος μόνο όταν το κάνει επί της ουσίας των θεμάτων. Τα σχόλια που δεν έχουν δημοσιευθεί δεν έχουν καμμιά σχέση με το θέμα. Δεν επιδιώκουμε το κους κους και το κουτσομπολιό για να τραβήξουμε σχολιαστές.
    Άλλωστε υπάρχουν και άλλα μπλοκ που μπορείτε να το κάνετε. Ευχαριστούμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να το στείλω σ όλα τα BLOGS του Μοσχάτου Ταύρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mα ακριβώς από πάνω αυτό σου λέμε. Αν θέλεις να τοποθετηθείς επί του θέματος καλώς. Αν όχι κάνε το κους κους σου σε άλλα μπλοκ. Δεν επιθυμούμε σχολιαστές που δεν τοποθετούνται επί των θεμάτων αλλά επιδιώκουν τον αποπροσανατολισμό για να κουκουλώνουνται σοβαρά και πολύπλοκα ζητήματα. Έχεις θέσεις και επιχειρήματα; Αν ναι είσαι ευπρόσδεκτος. Αν όχι είσαι ανεπιθύμητος. Ξέρετε υπάρχουν πολλοί που μπαίνουν και γράφουν όχι επί των θεμάτων αλλά επί κουτσομπολιού. Εμείς αυτό δεν το θέλουμε. Αν πάλι θέλεις να πεις τη γνώμη σου επί των ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ με επιχειρήματα και θέσεις δεν έχεις παρά να το κάνεις στέλνοντας τις απόψεις σου όπου νομίζεις. Εμείς προσωπικά αντέχουμε την όποια κριτική όταν αυτή γίνεται για την ουσία και όχι για δημιουργία εντυπώσεων με αυθαίρετες τοποθετήσεις. Μου θυμίζεις αυτούς που τους μιλάς για το προβατάκι και νομίζουν ότι είναι λύκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή