Σελίδες

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Οι άνθρωποι με υπευθυνότητα όταν έχουν συμπαράσταση και επιμονή τελικά δεν παραιτούνται.


Ανοιχτή επιστολή Στήριξης σε ΦαναρίτηΣήμερα στις 7.30 συνεδρίασε το Δ.Σ. της Α.Ε.Μ με θέμα την προφορική {παρακαλώ} παραίτηση του προέδρου κ. Φαναρίτη. Αισθάνομαι τυχερός που παρακολούθησα τη συνεδρίαση τους γιατί άκουσα 10 σοβαρότατους ανθρώπους να βάζουν τα θέματα σε σωστή βάση και να αγωνιούν για τα παιδιά που έχουν υπό τη σκέπη του σωματείου. Πάνω σε αυτή τη βάση μίλησαν όλοι και έβαλαν τη σωματική ακεραιότητα των μικρών και μεγάλων αθλητών, πάνω απ όλα. Τα προβλήματα που κατά καιρούς έχουν αναφερθεί από τον πρόεδρο του συλλόγου, όλοι συμφώνησαν ότι εξακολουθούν να  παραμένουν άλυτα και πάνω σε αυτή τη βάση, αλλά και στην παραπέρα πορεία του σωματείου, αποφάσισαν ομόφωνα να μη δεχτούν την παραίτηση του προέδρου του σωματείου, αλλά αντιθέτως να τον στηρίξουν, για όλες του τις μέχρι τώρα, αλλά και για μελλοντικές του ενέργειες. Αν αναλογιστεί κάποιος, ότι αυτοί οι άνθρωποι προσφέρουν στη νεολαία της πόλης μας έχοντας προσωπικό οικονομικό κόστος και καταναλώνουν πολλές ώρες δίπλα στα παιδιά, ενώ θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο και να έχουν και κάποιο όφελος, θα πρέπει να τυγχάνουν της απόλυτης εκτίμησης όλων μας και προπαντός της δημοτικής αρχής. Το κοινωνικό έργο αυτών των ανθρώπων, παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στις δύσκολες μέρες που ζούμε και αξίζουν κάθε βοήθειας.
Αυτοί οι άνθρωποι ΄μέσω του αθλητισμού απομακρύνουν τα παιδιά της πόλης μας από άλλες δυσάρεστες καταστάσεις και όλοι έτσι νομίζω ότι πρέπει να το δουν. Αν επικρατήσει αυτή η ματιά γι αυτούς τους ανθρώπους τότε ίσως μπορέσουν να κάνουν ακόμα περισσότερα πράγματα μιας και θα διαπιστώσουν ότι δεν παλεύουν μόνοι τους αλλά έχουν αμέριστη συμπαράσταση από πολλούς με μπροστάρη το δήμο. Ο δήμος λοιπόν καλείται να τους προσφέρει αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση γιατί πολύ απλά ασχολούνται χωρίς κανένα μα κανένα προσωπικό όφελος, {το αντίθετο θα έλεγα}, με τα παιδιά. Τα παιδιά του δήμου μας, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.
Τα κακώς κείμενα του γηπέδου, πρέπει άμεσα να λυθούν, για να αποκτήσουν και αυτοί μεγαλύτερη δύναμη και κουράγιο και να συνεχίσουν το δύσκολο και μη ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟ έργο τους. Αυτούς τους δέκα άνθρώπους αλλά και όλους τους άλλους που ασχολούνται με τα σωματεία της πόλης μας  κάποιοι οφείλουν να τους σέβονται και να τους βοηθούν.
Αν δεν επιθυμούμε παιδιά που θα καταστρέφουν πλατείες, θα μοιράζουν και θα μοιράζονται ναρκωτικές ουσίες, θα καίνε και θα καταστρέφουν, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ που θα πρέπει να ακολουθήσουμε είναι και αυτός. Αθλητικά σωματεία,ερασιτεχνικός αθλητισμός και κατ επέκταση μέγα κοινωνικό έργο. Ας τους ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ λοιπόν  στο κοινωνικό τους έργο κ. Δήμαρχε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου