Σελίδες

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Μπρος μωρή υπόγα...



Τελικά μεγάλο σουξέ το 13% και η υπόγα. Τέτοιο σουξέ ούτε στα καλύτερά της δεν είδε. Έχει δεν έχει αυτή η υπόγα, πάντα στο επίκεντρο. Άραγε πρόκειται περί ψυχοσωματικής διαστροφής ή περί εύκολης  και εκ του ασφαλούς κριτικής.
100% το δεύτερο.
Η υπόγα{ΠΑΣΟΚ} κύριοι, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαίου, είναι "ηλίου φαεινότερον" ότι διέρχεται μια μεγάλη κρίση, για την οποία κανείς δεν μπορεί να είναι κατηγορηματικός, αν κάποτε θα μπορέσει να την ξεπεράσει και να επανέλθει στον πρότερο έντιμο βίο της.
Κι αυτό, όχι γιατί κάποιοι έχασαν ιδεολογική τους ταυτότητα, αλλά γιατί εν καιρώ πολέμου δεν μπορείς να μιλάς για ιδεολογίες, παρά μόνο για όπλα και στρατηγικές, που θα μπορούσαν πάσει θυσία να εξουδετερώσουν τον εχθρό.
Όταν αυτό επιτευχθεί, τότε επανέρχεσαι σε αυτά που πραγματικά πρεσβεύεις και σε αυτά που σε αντιπροσωπεύουν. Τα λάθη του ΠΑΣΟΚ είναι γνωστά  στο Πανελλήνιο. Αλλά αυτά, με κανένα τρόπο δεν μπορούν να στερήσουν το δικαίωμα από κάποιους να επιχειρούν την ανασυγκρότηση και την επαναφορά στις σοσιαλιστικές ρίζες. Αυτό επιχειρούμε οι λίγοι που εναπομείναμε και αυτό ευελπιστούμε. Και αυτό το κάνουμε, γιατί δυστυχώς δεν βλέπουμε ελπίδα από αλλού πουθενά, πλην της ΔΗΜΑΡ θα μπορούσα "προσωπικά να πω", που δείχνει καθ όλα σοβαρή, αν  και αυτή ήταν λίγο πιο τολμηρή.
Τώρα, όσον αφορά τις "τσιπρολασπολογίες", που πολλοί επικαλούνται. ένα είναι το σίγουρο.
Τα αμείλικτα ερωτήματα  μπαίνουν σχεδόν από όλα τα κόμματα.
Αν το ερώτημα που μπαίνει από την πλειοψηφία των κομμάτων,  "τι μέλλει γενέσθαι αν  τυχόν  μονομερής καταγγελία του μνημονίου", οδηγήσει τους ευρωπαίους σε διακοπή της χρηματοδότησης αποτελεί λασπολογία,ε τότε και μεις λασπολογούμε.
Αν η πολυγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ που εντοπίζεται και διαπιστώνεται από την πλειοψηφία των κομμάτων, αποτελεί λασπολογία, ε τότε και μεις λασπολογούμε.
Ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα λέει, ότι οι 100.000 θέσεις εργασίας,και η επαναφορά μισθών και συντάξεων στα επίπεδα του 2009 όπως υποσχόταν, "δεν ισχύουν", γιατί πολύ απλά αναφέρονταν στο πρόγραμμα του 2009.
Τώρα εμείς τι να κάνουμε; ;Oταν ο ΙΔΙΟΣ ο ΣΥΡΙΖΑ ομολογεί ότι κατέβηκε σε εκλογές χωρίς πρόγραμμα, εμείς λασπολογούμε; Αν έτσι νομίζετε ε τότε έτσι θα είναι.
Ας αποφασίσει λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ, να δώσει στη δημοσιότητα το νέο του αυτή τη φορά κυβερνητικό πρόγραμμα, να το συζητήσουμε και  τότε τα ξαναλέμε.
Μέχρι σήμερα δυστυχώς αυτά ακούμε αυτά κρίνουμε.







3 σχόλια:

  1. Κριμα ρε δάσκαλε. Και εσύ στη παραπληροφόρηση και στη λασπολογία κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Μήπως η σημερινή βροχή έστειλε όλη τη λάσπη της Ομήρου,στο κατώτερο επίπεδο δηλαδή στην υπόγα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sarantapodarousa kaneis lathos. Tis methepomenes ekloges o laos tha ferei kai pali to PASOK sth kyvernhsh. kai tha to f;erei me megalh pleiopsifia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΙΣ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ......ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ....ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΕΡΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΟΥ.,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ..ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.....ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή