Σελίδες

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ

Είχαμε δεν είχαμε νάμαστε πάλι.
Ούτε  10 μερούλες δεν πέρασαν και πάλι εκλογούλες μας έφεραν.
Πάλι ο κυρίαρχος λαός μπροστά στις κάλπες.
Πάλι θα δώσουμε την εντολή μας.
Πάλι θα καταδικάσουμε αλλά και θα δικαιώσουμε.
Πάλι όλοι θα ακολουθήσουν τις εντολές μας.
Πάλι όλοι θα υποκλιθούν στη θέλησή μας.
Με μια προυπόθεση όμως.
Να τους βοηθά το αποτέλεσμα. Αν αυτό δεν τους ικανοποιεί, αλλά θεωρούν ότι πιθανόν σε 20 μέρες πετύχουν κάτι καλύτερο, γιατί και πάλι να μην μας σύρουν σε νέες εκλογές μέχρι το τελικό τους στόχο;
Για θυμηθείτε τι έλεγε προεκλογικά ο Σαμαράς.
Εκλογές μέχρι να κάνω αυτοδυναμία.
Για θυμηθείτε τι πρότεινε μετά.
Οικουμενική κυβέρνηση.
Για θυμηθείτε τι έλεγε ο Τσίπρας.
Τα δυο κόμματα να μην υπερβούν το 50% για να μην μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση που θα έχει πολιτική νομιμοποίηση στην κοινωνία και το λαό.
Και αυτό όντως έγινε. Τι έκανε από κει και πέρα. Δεν συνεργάστηκε με κανένα βλέποντας την ανοδική του πορεία. Μοιραία και πάλι εκλογές.
Το ποσοστό είναι αυτό που ενδιαφέρει και το στρίμωγμα του λαού. Τι είναι αυτό που μπορεί να αλλάξει δραματικά για να δούμε κυβέρνηση που θα έχει πολιτική νομιμοποίηση στην κοινωνία και το λαό;
Η άρνηση συνεργασίας του ΚΚΕ δεδομένη. Η μη συνεργασία με χρυσή αυγή δεδομένη. Η χαοτικές διαφορές των ανεξάρτητων Ελλήνων με ΣΥΡΥΖΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ σε θέματα εθνικά και όχι μόνο δεδομένη. Η μη συνεργασία με προδότες και δοσίλουγους όπως αποκαλούν τους νεοδημοκράτες και πασόκους{πλειοδοτώντας σε πατριωτισμό} δεδομένη. Άρα τι θα πρέπει να περιμένει ο λαός. Μήπως θα πρέπει να κάνουμε εκλογές μέχρι Τσίπρας και Κουβέλης να πάρουν το 50% + 1 για μια κυβέρνηση που θα έχει την πολιτική νομιμοποίηση στην κοινωνία και το λαό; Αν ναι κ. τσίπρα να μας το πείτε. Που ξέρετε ίσως και να σας δώσει ο λαός αυτό που ζητάτε. Να γίνετε ΠΑΣΟΚ και ΑΝΔΡΕΑΣ στη θέση του ΠΑΣΟΚ και του ΑΝΔΡΕΑ. Αλλά άραγε μπορείτε; ΄"Πολύ αμφιβάλλω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου