Σελίδες

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Ή .....

Πολύς λόγος περί επιχείρησης τρομοκρατίας των Ελλήνων γίνεται σήμερα από συγκεκριμμένους κομματικούς κύκλους, λες και ο Έλληνας δεν έχει την απαιτούμενη κρίση,  για να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει γύρω του.
Κάποιοι αναλαμβάνουν εργολαβικά να ενημερώσουν δήθεν τον κάθε Έλληνα, να μην ακούει τα διάφορα "τρομοκρατικά"
διλήματα περί εξόδου της χώρας από το ευρώ με όλα τα επακόλουθά της ή την παραμονή της σε αυτό.
Κάποιοι κομματικοί κύκλοι επιχειρούν να πείσουν τον Έλληνα ότι τέτοια περίπτωση δεν υφίσταται, γιατί έτσι αυτοί νομίζουν. Οι ίδιοι κύκλοι μιλούν για μπλόφες των ευρωπαίων λες και παίζουμε ΠΟΚΕΡ και ταυτόχρονα δοκιμάζουν τόσο τη νοημοσύνη του Έλληνα, όσο και τα νεύρα όλων των Ευρωπαίων πολιτών.
Το απλό ερώτημα όμως δεν απαντάται από τους ίδιους αυτούς κύκλους όταν αυτό τίθεται.
Αν εμείς μια μέρα αποφασίσουμε να μην πληρώσουμε ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, θα συνεχίσουν να μας δανείζουν για να τα βγάλουμε πέρα σαν κράτος; Εδώ η απάντηση είναι προφανέστατη γι αυτό και δεν τη λένε. Ο Χ Ι.
Τότε λοιπόν εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κόψουμε δικό μας χρήμα το οποίο όπως και αν το ονομάσουμε θα έχει υποχρεωτική κυκλοφορία εντός της χώρας με αποτέλεσμα, μόνοι μας τελείως μόνοι μας, να βγούμε από το ευρώ.
Αν η αλήθεια τρομοκρατεί ε τότε έχουν δίκιο. Μην λέτε την αλήθεια στους Έλληνες γιατί τρομοκρατούνται.
ΟΧΙ κύριοι, κανείς Έλληνας δεν τρομοκρατείται όταν ξέρει την αλήθεια. Ποτέ ο Έλληνας ανατρέχοντας στην ιστορία, δεν φοβήθηκε όταν γνώριζε την πραγματικότητα και την αλήθεια. Ένα πράγμα έμαθε να κάνει και μάλιστα πολύ καλά, όταν έρχονταν τα δύσκολά. Να μάχεται και να κερδίζει. Κερδίσαμε την υπόστασή μας και σε πολύ δυσκολότερες καταστάσεις από την σημερινή. Κερδίσαμε και φτιάξαμε κράτος μέσα από στάχτες και ερείπια. Το μόνο που χρειαστήκαμε ήταν κάποιες συμμαχίες. Αν κάποιες συμμαχίες θεωρούμε σήμερα ότι δεν τις έχουμε ανάγκη τότε δεν έχουμε παρά να προχωρήσουμε, όπως κάποιοι προτείνουν αυτόν το δρόμο ή τον άλλο των συμμαχιών όπως άλλοι πιστεύουν.
 Από τη δημιουργία του ελληνικού κράτους ο Έλληνας έμαθε να μάχεται και να κατεβαίνει στους δρόμους σε μακρόχρονες απεργίες τρώγοντας ψωμί και τυρί για να επιβάλλει τη θέλησή του.
Άλλοι είναι αυτοί που σήμερα προτείνουν λαιτ διαμαρτυρίες και συγκεντρώσεις και όχι δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις, με όλα τα επακόλουθα τόσο στην εργοδοσία, όσο και στο εργαζόμενο.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ουδέποτε τρομοκρατήθηκε και ουδέποτε θα τρομοκρατηθεί.
 Την αλήθεια ψάχνει και  κάποιος πρέπει να την πει, όσο σκληρή και αν είναι.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ.
Απλά σκέφτεται ,κρίνει και αποφασίζει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου