Σελίδες

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές..........

ΝΑΙ ρε υποκριτές.
Μια αθλήτρια είπε κάτι που πολλοί από μας το πήραμε σαν αστείο.
Ένα από τα χιλιάδες αστεία που καθημερινά ακούμε ή διαβάζουμε. Κακόγουστο μεν αλλά αστείο....

Σπεύσανε λοιπόν να τη φάνε και άρχισαν οι πυροβολισμοί της απόλυτης υποκρισίας.

Για ρατσιστικό χιούμορ και αστειάκια που αφορούν ανθρώπινες ζωές και δεν γίνονται δεκτά από την ελληνική κοινωνία μας κάνει λόγο η ΔΗΜΑΡ.

Ρε σεις εκεί στη ΔΗΜΑΡ, εσείς δεν είστε που σκέπτεστε να περικόψετε προνοιακά επιδόματα, από ανθρώπους που έχουν άμεση ανάγκη. Αυτό βέβαια δεν είναι ούτε αστειάκι ούτε χιούμορ.Είναι αυτό που πραγματικά συζητάτε και σας λέω ότι είναι κάτι χειρότερο από ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.
Αυτό γίνεται αποδεκτό από την ελληνική κοινωνία;

Ζητήματα που αφορούν την ανθρώπινη υπόσταση δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με ελαφρότητα από κανένα μας λέει το ΠΑΣΟΚ.
Εσείς κύριοι του ΠΑΣΟΚ σπάτε κάθε ρεκόρ ελαφρότητας, όταν σκέπτεστε περικοπές σε ανθρώπους τυφλούς,πνευματικά ανάπηρους,νεφροπαθείς,κωφάλαλους και άλλους.

Θα έπρεπε να είστε και οι της ΔΗΜΑΡ και οι του ΠΑΣΟΚ ευαίσθητοι σε θέματα που πραγματικά κτυπόυν ανθρώπους με πολλαπλά προβλήματα και όχι να υποκρίνεστε βρίσκοντας ευκαιρία από μια ατυχή δήλωση μιας αθλήτριας.

AΡΑΓΕ υπάρχει μεγαλύτερος ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ από το να συζητάς να μειώσεις ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ;

Κύριοι αφήστε την υποκρισία και λειτουργήστε πλέον με κοινωνική δικαιοσύνη και όχι με αναλγησία προς αυτούς τους ανθρώπους. Κόπτεστε για μια ατυχή δήλωση και την ίδια στιγμή χτυπάτε ανθρώπους ανήμπορους και με χίλια δυο προβλήματα.ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Κουράκης συγκεκριμένα,  μιλάει για ρατσιστικό μίσος μιας αθλήτριας και επικροτεί την αποπομπή της αθλήτριας από την ολυμπιακή ομάδα.
Για το ρατσισμό απέναντι σε αυτούς τους Έλληνες κ. Κουράκη θέλω να δω την ευαιασθησία σας και με ποιον τρόπο θα παλέψετε για να αποτρέψετε τυχόν απόφαση για μειώσεις προνοιακών επιδομάτων.
Γιατί δεν μπορεί. Κάποιο νομικό παράθυρο θα υπάρχει που να μην επιτρέψει μια τέτοια απόφαση.

Αφήστε λοιπόν όλοι μα όλοι την υποκρισία και τουλάχιστον, μην λειτουργείτε ρατσιστικά απέναντι σε ΈΛΛΗΝΕΣ που αδυνατούν ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ.

ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ THΣ ΦΩΤΟ;

ο δάσκαλος




2 σχόλια:

  1. Λίγα λόγια για τον σπουδαίο καθηγητή και βουλευτή τύ ΣΥΡΙΖΑ με την μάυρη αλογοουρά ΚΟΥΡΑΚΗ με παράθεση κάποιων στίχων από τα ποιήματα του για να καταλάβετε που έχει το αντιρατσιστικό μυαλό του.
    Οι ποιητικές συλλογές τού κατά τα άλλα γιατρού και αναπληρωτή καθηγητή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είναι πάνω από μία. Κι είναι φυσικό, όπως κάθε γιατρός που εμπνέεται από τα ανθρωπιστικά ιδεώδη και γνωρίζει ενδελεχώς τις αρχές της ανατομίας, να χρησιμοποιεί όλα τα βιωματικά του εργαλεία για να καταγράψει τον τρόπο που μεγεθύνεται η αρσενική, επαναστατική του δράση: «Εγώ σκυφτός -κάθε μπρούμυτα- δαχτυλοαφώ το σώμα της στη μαύρη κάμαρη / Λευκό μπαστούνι ο φαλλός μου χτυπάει την πόρτα του αμετάκλητου / Τυφλώνομαι από το φως του / Ορώ». γράφει το πρώτο ποίημα που εισάγει το τρίτο μέρος της ποιητικής συλλογής του βουλευτή-γιατρού-υπουργού της σκιώδους κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ρυθμός ανεβαίνει, ο έρωτας τυφλώνει τον ποιητή, που καταλήγει στο συγκλονιστικό ποιητικό συμπέρασμα: «(Αυτή) - Τι είναι ο κόλπος μου; (Αυτός) - Είναι μια σύριγγα χωρίς το έμβολο που καλεί το φαλλό να τρυπηθούν μαζί από την πρέζα του έρωτα (Αυτή) - Σύριγγα, ή σήραγγα; (Αυτός) - Σήραγγα που ανακαλεί κεκοιμημένους κωδωνοκρούστες (Αυτή) - Κεκοιμημένους ή ταριχευμένους; (Αυτός) - Ολοι οι φαλλοί είναι ταριχευμένα ξόανα που νοτίζονται απ’ το νόστο της μήτρας (Αυτή) - Της δικής μου μήτρας; (Αυτός) - Της δικής σου. Εσύ γεννήθηκες απ’ τη δική σου μήτρα (Αυτή) - Εγώ γεννήθηκα απ’ τη δ ι κ ή μου μήτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μητσάρα συμφωνώ απόλυτα γράψε και άλλα για τούς άχρηστους

    ΑπάντησηΔιαγραφή