Σελίδες

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Καφεδάκια και γλυκάκια; Ύποπτα τα πραγματάκια...

Τελικά ένας καφές αποτελεί πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο γι αυτούς που τον πίνουν όταν μάλιστα αυτοί είναι πάνω από τρεις.
Αν μάλιστα συνοδεύεται και από ένα γλυκάκι τότε τα πράγματα ίσως είναι πικρά για κάποιους που δεν συμμετέχουν.
Ένα καφέ ήπιαν τα παιδιά στον Ταύρο και φούντωσαν σενάρια και ανύπαρκτα θέματα. Γεννήθηκαν προδότες ή αποστάτες και πάει κορδόνι η δουλειά.
Επανασύσταση ομάδας Ντερέκα μας λένε κάποιοι, για "προδότες" και "αποστάτες" κάποιοι άλλοι.
Μάλιστα καλούν το Δήμαρχο να πάρει την τουφέκα και όποιον πάρει ο χάρος.
 Μήπως καλύτερα θα ήταν να πάρει τη χατζάρα του και να αρχίσει τους αποκεφαλισμούς;

Τον καλούν να γίνει νέος Παπαντώνης και όλα αυτά γιατί;
Γιατί ήπιε ένα καφέ μια παρέα στον Ταύρο. 
 Η παρέα;
 Ντερέκας,Σφυρόερας,Σιώκας,Καραβασέλας,Σάββας,Καραφωτιάς και πιθανόν και άλλοι.
Ξέρετε το κους κους δεν βγάζει πάντοτε ειδήσεις. Το μόνο που μπορεί να κάνει και μάλιστα με σιγουριά είναι να γεννήσει  σενάρια και να σπείρει ζιζάνια εκεί που δεν υπάρχουν. Ένας καφές σε καμμιά περίπτωση δεν αποτελεί τροφή για σχόλια και πειραματισμούς. Ζούμε σε δύσκολες εποχές και καλό θα είναι να βοηθήσουν αυτοί που επιθυμούν για κάτι καλό στο δήμο και να πάψει η σεναριολογία που μόνο κακό κάνει στο δήμο μας. Και αυτό το λέει κάποιος που κάνει αντιπολίτευση και μάλιστα σκληρή και επίμονη στο δήμο. Άλλο όμως αυτό και άλλο η προσπάθεια κάποιων για διασπορά δήθεν ειδήσεων χωρίς καμμιά βάση με μόνο δεδομένο ένα καφεδάκι. Πικρίες από τους καφεπότες ίσως υπάρχουν. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για το αντίθετο.
Αυτό όμως, από επανασυστάσεις,προδοσίες,αποστασίες,χατζάρια,αποκεφαλισμούς και τσαμπουκάδες απέχει μίλια πολλάαααααα.......................

Άραγε το γλυκάκι υπήρχε; Γιατί αν υπήρχε το θέμα αλλάζει. Άλλο πράγμα κάποιοι να πίνουν καφέ και άλλο πράγμα να γεύονται και το γλυκάκι τους. Εκεί πραγματικά υπάρχει θέμα............................................

3 σχόλια:

  1. daskale stamata na tous kaneis plaka. tha tous trelaneis sto telos. astous ligo na zoun me tis fantasioseis tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ειρωνία με τη λέξη ΤΑΓΟΣ δεν μου επιτρέπει να δημοσιεύσω το σχόλιο σου φίλε αναγνώστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί φίλοι επαναλαμβάνω για τελευταία φορά ότι τα σχόλιά σας όποια και αν είναι για να δημοσιευθούν θα πρέπει να έχουν σχέση με το θέμα και πάνω εκεί να υπάρχει η όποια τοποθέτηση.Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή