Σελίδες

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Δέσμευση του δημάρχου στη συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας..........

Την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου συνεδρίασε η δημοτική κοινότητα Μοσχάτου και ο δήμαρχος κ. Ευθυμίου βρέθηκε εκεί  και παρακολουθώντας τη συνεδρίαση ακούγοντας τον κ. Ζώταλη που έθεσε θέμα λειτουργίας του ωδείου και των απλήρωτων καθηγητών, αναγκάστηκε να πάρει το λόγο δεσμευόμενος ότι οι καθηγητές θα πληρωθούν σίγουρα και ότι τα προβλήματα που όντως υπάρχουν στο ΩΔΕΙΟ, απευθυνόμενος στο κύριο Ζώταλη τα απέδωσε σε διοικητικές αδυναμίες, χωρίς να ορίζει ποιες είναι αυτές, αφήνοντας έκθετο τον πρόεδρο του πνευματικού κέντρου κ. Μπούτση.Στο άλλο σοβαρό θέμα της διάλυσης της φιλαρμονικής που έβαλε ο κ. Ζώταλης ο Δήμαρχος απέφυγε να απαντήσει {τι να πει άλλωστε] αφήνοντας με τον τρόπο αυτό  και πάλι τον κ. Μπούτση ακάλυπτο.Όσον αφορά το καρναβάλι το μόνο που μπορέσαμε να καταλάβουμε ήταν ότι θα υπάρξουν μεγάλες περικοπές και χωρίς να λένε κάτι συγκεκριμένο απλά ζητούσαν τις τοποθετήσεις των παρισταμένων εκπροσώπων συλλόγων, χωρίς να υπάρχει κανένα σχέδιο, για το πως θα γίνει φέτος το καρναβάλι, το οποίο χαρακτηρίζεται από τους ίδιους, σαν μέγιστο γεγονός στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που έγινε μια εβδομάδα νωρίτερα.Το άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν η επισκευή της πλατείας απέναντι από το δημαρχείο χωρίς κανένα ουσιαστικό προγραμματισμό αλλά μόνο για να γίνει μια συζήτηση που πιθανόν να οδηγήσει στην τοποθέτηση λίγων πλακιδίων για να πούμε ότι κάτι έγινε.Η πλατεία αυτή έχει πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο από κατασκευής της και το μόνο που χρειάζεται είναι μεγάλη  αναμόρφωση για να γίνει λειτουργική και να τη χαίρονται πολλοί πολίτες.
Με ημίμετρα και μικροεπισκευές το πρόβλημα θα παραμένει και η πλατεία θα παραμένει ανενεργή και επικίνδυνη.
Το όμορφο σκηνικό αυτής της συνεδρίασης ήταν ότι παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προέδρου, του κ. Φελλά και της κ.Ναυπλιώτη να σταματήσουν τον κ.Ζώταλη να θέτει τα προβλήματα του πνευματικού κέντρου επικαλούμενοι ότι ήταν εκτός θέματος όχι μόνο δεν το κατάφεραν αλλά πήραν και ένα μεγάλο μάθημα από τον Δήμαρχο που όχι μόνο δεν είχε την ίδια διάθεση με αυτούς ,αλλά ακούγοντας προσεκτικά έδωσε τις απαντήσεις που προαναφέραμε θέτοντας έτσι τον ευατό του έξω από τις ασπίδες που επιχείρησαν να δώσουν οι προαναφερθέντες σε αυτόν και τον κ. Μπούτση λέγοντας κάτι απλό.Τα θέματα από όποιον και αν τίθενται και σε οποιοδήποτε χρόνο τίθενται οφείλουμε να απαντούμε και όχι να προσπαθούμε να φιμώνουμε.
Ταυτόχρονα εμείς λέμε το εξής προς γνώση και συμμόρφωση.Αυτός δεν φιμώνεται και μην το ξαναεπιχειρήσετε.Αλλωστε αυτό φάνηκε από τη στιγμή που έψεξε και τους 32 του δημοτικού συμβουλίου μέσα στους οποίους είναι και τα μέλη της παράταξής του για το ότι ουδείς έθιξε τα προβλήματα του πνευματικού κέντρου, [Ωδείου, φιλαρμονικής και απλήρωτων καθηγητών]στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που προηγήθηκε κατά μια εβδομάδα.
Τέλος θέλουμε να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος έδωσε το λόγο σε αρκετούς παρευρισκόμενους και στις δυο συνεδριάσεις της δημοτικής κοινότητας δίνοντας μαθήματα στον κ. Ντερέκα ο οποίος όχι μόνο δεν δίνει το λόγο σε απλούς πολίτες,αλλά ούτε καν στην πρόεδρο του πνευματικού κέντρου του Ταύρου κάνοντας μάλιστα ανεπίτρεπτα σχόλια δείχνοντας άραγε τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..........................

D

9 σχόλια:

  1. Η πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ταύρου κα Καλούμενου παρουσίασε μια "απόφαση" άκυρη, όπως αποδείχθηκε σε γειτονικό blog, που πέρα από τις παρατυπίες ήταν πέρα για πέρα ποτισμένη από προσωπική και παραταξιακή εμπάθεια.
    Νόμιζε η κυρία ότι όποιος έχει την σφραγίδα ενός φορέα γράφει και σφραγίζει ό,τι θέλει.
    Ο δήμαρχος ήξερε τις παρατυπίες από τις διαμαρτυρίες παρευρισκομένου που άλλο ψήφισε και άλλο γράφτηκε και προφανώς είδε ότι η πλειοψηφία επιτεύχθηκε παράτυπα με 3 αναπληρωματικούς και ενημέρωσε τον Ντερέκα ο οποίος για να προστατέψει την κα Καλούμενου που θα γινόταν επιτόπου ρόμπα, έσπευσε και έκλεισε γρήγορα-γρήγορα το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά ξεκαρδίζομαι με την μεγαλοψυχία του Ντερέκα. Σίγα μην ήθελε να προστατεύσει την κ. Καλουμένου. Το ότι δέχτηκε "ενημέρωση" από "παρευρισκόμενο" τον εκθέτει χειρότερα ως προς την άσκηση των καθηκόντων του. Όσο για την υπόθεση "Αποστολίδου" (για την οποία η ίδια και οι "οπαδοί" της κανουν την πάπια) η μόνη οδός είναι η εκ νέου συνεδρίαση του Πνευματικού Κέντρου Ταύρου για το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης. Εκεί η κυρία του χορευτικού ας ψάξει το παράνομο της συνεδρίασης, μα κυρίως να απολογηθεί για την "κομματική και παραταξιακή" γιορτούλα που έστεισε (Ίσως προετοίμαζε τον εαυτό της ως επόμενη Πρόεδρο του Πνευματικού, αφου δεν μπόρεσε να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος και ίσως αν εκλεγόταν, αντιδήμαρχος στη θέση της φιλενάδας την. Συμφωνώ πάντως με τη γνώμη που γράφτεικε στο Μοσχατουπολις και η οποία λέει ότι υπάλληλοι, δάσκαλοι ή μέλη του ΔΣ του Πνευματικού που προχωράνε σε γιάφκες και ομαδοποιήσεις πρέπει να απομακρύνονται από ένα χώρο ευαίσθητο και ταυτόχρονα δημόσιου χαρακτήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τα δυο πνευματικά κέντρα είναι άστα να πάνε.
    Η πλάκα είναι ότι τα παρουσίασαν και τα δυο σαν να ήταν όλα άριστα.Καλά τους τα είπε ο Ζώταλης για το πνευματικό του Μοσχάτου.Καλά για τον τον Ταύρο δε το συζητάμε.Εκεί έχουν μπερδέψει τα προσωπικά τους και δεν σκέπτονται τι κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 857
    Και μόνο το γεγονός ότι αποδέχεσαι ότι "η μόνη οδός είναι η εκ νέου συνεδρίαση του Πνευματικού Κέντρου Ταύρου για το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης", δείχνει ότι κι εσύ θεωρείς άκυρη την "μαϊμού" απόφαση, από την "μαϊμού" συνεδρίαση.
    Μια και δείχνεις ότι κάτι ξέρεις, πες μας αλήθεια, πότε έγινε αυτή η περιβόητη συνεδρίαση;
    Στο χαρτί η κα Καλούμενου έγραψε "σήμερα 24/1/2011, ημέρα Τρίτη ...", αλλά τέτοια μέρα ΔΕΝ υπάρχει, δεδομένου ότι η 24/1 είναι Δευτέρα.
    Τελικά η κα Καλούμενου, αν και γιατρός, δεν έμαθε να δένει τα ψέματα με αληθοφάνεια.
    Και αν εκείνη δεν ήξερε, δεν ρώταγε τουλάχιστον κάποιον από τους θρασείς "παραμυθάδες" που την υποστηρίζουν, προσπαθώντας, εκ των υστέρων, να κάνουν το μαύρο, άσπρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλη/ε 7 Φεβρουαρίου 2011 3:06 μ.μ.
    Είμαστε ακόμα στον απόηχο των δημοτικών εκλογών.
    Σε δυο μήνες δεν θα τα θυμάται κανείς αυτά.
    Ψυχραιμία μέχρι τότε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο.Μπούτσης Καλουμένου σημειώσατε Χ.Ο ο Πρώτος μεγάλος αναριχητής βασιζόμενος στο τίποτα η δεύτερη απούσα ζητάει και τα ρέστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας παρακαλώ πολύ σταματήστε εδώ το θέμα της Κυρίας Καλουμένου!!!Ασχοληθείτε με πιο σοβαρά ζητήματα...Την παραδέχομαι πάντως γιατί κατάφερε να μας κάνει να ασχοληθούμε μαζί της και εσείς ψαρώσατε....ασχοληθείτε με αυτούς που είναι αληθινοί και δεν κρύβονται πίσω από το ψέμα!αρκετά παρεκτραπήκατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 5.20 η διαφορά είναι ότι ο μπούτσης εισέπραττε 1.000 € το μήνα και η Καλουμένου 0 €.
    4.59 η Καλουμένου δεν προκάλεσε παρά μόνο ζήτησε να μιλήσει στο πολιτικό όργανο του δήμου και όχι σε blogs ; Δεν είχε αυτό το δικαίωμα ως εν ενεργεία Πρόεδρος ;
    4.30 κοιμήσου τον ύπνο του δικαίου. το ομολογώ ότι η βλακεία είναι ακατανίκητη. Ξέρεις κάποιον από το Δ.Σ. του Π.Κ. που διαφωνεί με την απόφαση, πλην της κύπριας και μίας φίλης της; Διαφωνεί ο Κοντεκάκης, η Φουστέρη ή ο Γρούμπας που έλειπαν; Σταμάτα να παραπλανάς τον κόσμο και αποδέξου την πατάτα που έκανε η κύπρια, εκτός αν είσαι η ίδια που γράφεις. Σου λέω για μία ακόμη φορά ότι η πράξη της κατακρίθηκε από τη δημοτική αρχή και τον ίδιο το δήμαρχο. Αυτό δε σου φθάνει κουφιοκεφαλάκι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 2.32 κα Καλ...
    Η απόφαση είναι άκυρη και το ξέρετε.
    Περί ύπνου και βλακείας ομολογείστε ότι θέλετε.
    Πατάτες στην κουζίνα.
    Όσο για τα διάφορα κεφαλάκια, κούφια ή μεστά, ο καθένας κρίνει αν του φτάνουν ανάλογα με τις ανάγκες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή