Σελίδες

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Επιτέλους Αυτοκριτική.

Ολο αυτό τον καιρό τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά υπάρχει μια άκρατη ονοματολογία που αφορά όλους αυτούς που εμπλέκονται στα δημοτικά δρώμενα, για δυνατότητες και πράξεις τους,χωρίς ωστόσο να μπαίνουν όλοι αυτοί, στο κόπο  να πουν τι δεν έκαναν και πρέπει να κάνουν,ή τι έκαναν με λάθος τρόπο ή προσπάθησαν να κάνουν με λάθος όμως χειρισμούς, επιφέροντας χείριστα αποτελέσματα.Πολλοί πλέκουν το εγκώμιο του Παπαντώνη που πραγματικά πρόσφερε μεν,{γιατί αλοίμονο αν δεν είχε προσφέρει μετά από 24 χρόνια]απέτυχε όμως σε βασικούς τομείς να προσφέρει και δυστυχώς σε άλλους, η πολιτική του είχε κάκιστα αποτελέσματα.
Οι κερδισμένοι των εκλογών, δείχνουν ένα πρόσωπο αλαζονικό, ξεχνώντας αυτά που δεν έκαναν χωρίς να έχουν κανένα κόστος, γιατί είχαν μια αντιπολίτευση εγκλωβισμένη σε προσωπικά και αυτή ζητήματα και όχι στα ουσιαστικά προβλήματα της περιοχής μας.
Το ζήτημα της παραλίας, είναι ένα πολύ μεγάλο ζήτημα ζωτικής σημασίας για το Μοσχάτο και όχι μόνο, που οι χειρισμοί των εκλεγέντων βαρώνων, το έχει φέρει εκεί που όλοι ξέρουν.Όχι μόνο χάθηκε η παραλία, αλλά και έχουμε αποκοπεί πλήρως από αυτή.Οικτρό το θέαμα ,ο Σταυρός με συνοδεία Παπάδων και βαρώνων της εξουσίας, να διασχίζει υπόγειες στοές ,για να μπορέσει να αντικρύσει και να ριχθεί στη θάλασσα.
Πραγματικά μεγάλο το επίτευγμά τους.
Χρυσοστόμου Σμύρνης και όχι μόνο.Μια μικρή βροχή αρκεί, για να βλέπουμε το Μοσχάτο μια μικρή Βενετία για κάμποσες ώρες το χρόνο.Αν το επιθυμούν να βλέπουν το Μοσχάτο σαν Βενετία τότε Μπράβο τους.
Πραγματικά μεγάλο το επιτευγμά τους.
Περιοχή δίπλα στον Κηφισό ή παρακηφίσια ζώνη όπως αρέσκονται να λέγουν στους μεγαλόστομους λόγους τους.Χειρισμοί τόσο άστοχοι και παιδαριώδεις, που κατάφεραν να εξαφανίσουν τον ήλιο και να επιφέρουν το θάνατο στην περιοχή.
Πραγματικά μεγάλο το επίτευγμά τους.
Περιοχή πέρα των γραμμών.Η τέλεια εγκατάλειψη ,μια και εκεί δεν ζουν άνθρωποι, αλλά  εργάτες και διαφορετικής εθνικότητας κόσμος, με ελάχιστες απαιτήσεις,όπως πιθανόν να θεωρούν οι βαρώνοι της εξουσίας.
Πραγματικά μεγάλο το επίτευγμά τους.
Θα ακολουθήσουν και άλλα επιτεύγματα τους σε άλλο μας δημοσίευμα.Σε αυτό το σημείο αναρωτιόμαστε πότε η σοβαρή αντιπολίτευση του κ.Σπανάκη σήκωσε όλα αυτά τα θέματα;
Πότε κινητοποίησε ή προσπάθησε να κινητοποιήσει τους πολίτες όχι κατ απαίτηση εναντίον του δήμου ,αλλά εναντίον της εκάστοτε κυβέρνησης, αφού δεν το έκαναν οι διοικούντες του δήμου;
Πότε ενημέρωσε τους πολίτες για όλα αυτά ως ώφειλε σαν αντιπολίτευση;
Η ίδια αδυναμία, ή η ίδια νοοτροπία με τους διοικούντες.Μάλλον όλοι τους αποπροσανατολίζουν τη κοινή γνώμη ασχολούμενοι με μικρά μικρά προσωπικά ζητήματα, που ναι μεν παρασύρουν, αλλά  δεν προσφέρουν και αντιθέτως αφήνουν τα προβλήματα στην τύχη τους και το μέλλον της πόλης αβέβαιο.

3 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι η λογική της περασμένης τετραετίας (ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ, κλπ) θα διατηρηθεί. Οι λόγοι είναι οι εξης:
    1. Οι επίγονοι βαρόνοι έχουν ανάγκη να δικαιολογήσουν τα όσα έκαναν και "δεν έκαναν" στην τελευταία περίοδο Παπαντώνη, όπου ουσιαστικά τους είχε εκχωρηθεί μεγάλο ποσοστό εξουσίας (Καθαριότητα, Πνευματικό Κέντρο, κλπ) και τα έκαναν μούσκεμα.
    2. Η τακτική που ακολούθησαν οι βαρόνοι στην προεκλογική περίοδο, όπου με σκοπό την άγρα ψήφων μας εκθείασαν τον Παπαντώνη (άρα και τους εαυτούς τους) κλειδώνει την πολιτική κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν το 2011-2013.
    3. Από τον γυρολόγο Σπανάκη τι να περιμένει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμη λαική΄οργή.15 Ιανουαρίου 2011 στις 11:51 π.μ.

    Αυτό που προξενεί μεγάλη απόδειξη για την ανεπάρκειά τους είναι ότι πολλά χρόνια τώρα ασχολούνται μόνο με διαχειριστικά θέματα τυ πνευματικού,του ΚΑΠΗ,του ΟΝΑ,των παιδικών σταθμών,και ενώ όλα αυτά υπολειτουργούν με μεγάλες ελλλείψεις,αυτοί ασχολούνται με το πρόσωπο του Κρεμμύδα και έφτασαν σε σημείο να αγκαλιάζνται με το Σπανάκη.Για τα μεγάλα προβλήματα ,Παραλίας,Κηφισσός,Αποχετευτικό,ουτε λόγς βέβαια.Αλλά και τι θα μπορύσαν να πουν μετά από τα εγκλήματα που έχουν κάνει.Ο αγώνας γίνεται μόνο και μόνο για προσωπικές φιλοδοξίες και συμφέροντα.Πάρτε παράδειγμα το φαινόμενο Ντερέκα.Αλλα λέω αλλα εννοώ αλλα κανω και σε τιποτα δεν πιστευω.Φοβερος ο τυπος.Και απο την αλλη το καλο παιδι τον δεχεται προς χαριν της εξουσιας γνωριζοντας πολυ καλα τι εχει συρει τοσο σε αυτον οσο και σε αλλους του στενου του κυκλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριοι μην ανησυχείτε όλα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο μετά τους ιστορικούς λόγους Σπανάκη Σούτου περί βοήθειας προς τον Ευθυμίου και μετά τον εναγκαλισμό των τριών.Αραγε τι φοβάται ένας πρώην δήμαρχος και ένας επίδοξος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή