Σελίδες

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Τα πεντάδυμα της εγκυμονούσης ήταν τελικά τρία θηλυκά και δύο αρσενικά.

Ανακοινώθηκαν χθες οι πέντε αντιδήμαρχι του δήμου μας.Τρεις γυναίκες και δύο άντρες είναι οι εκλεκτοί του Ευθυμίου για την διοίκηση του δήμου μας.Πέτρος Δημητρίου με αντικείμενο την καθαριότητα.Για αυτό και μόνο το σκοπό ίσως ήταν ο καταλληλότερος. Για κάτι παραπάνω όμως ούτε λόγος.Από υπάλληλος του δήμου και πιστό κομματικό σκυλί βρήκε και το κάτι παραπάνω.Λουκή Μαίρη με αντικείμενο τις τεχνικές υπηρεσίες.Εδώ δυστυχώς δεν περιμένουμε τίποτα και ευχόμεθα να διαψευστούμε.Στο ΚΑΠΗ με τις εκδρομούλες, τα τραπεζόματα και τις πελατειακές σχέσεις, έπαιζε άριστα το ρόλο της προς ίδιον όφελος.Εδώ τα πράγματα όμως απαιτούν αρκετή εργασία και συνεχή κίνηση μια και αυτά που περιμένουν είναι πολλά πάρα πολλά.Μπορεί;Αναμένουμε.
Καραβία Βασιλική με αντικείμενο τον Ταύρο.Αυτό πάλι τι σας λέει.Η κυρία στον Ταύρο.Καλά οι Ταυριώτες δεν μπορούσαν να ασχοληθούν με την περιοχή τους την οποία και καλά γνωρίζουν και με τα προβλήματά τους έχουν ασχοληθεί.Μάλλον ο Δήμαρχος δεν τους εμπιστεύται.Αλλά και η επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου πως έγινε.Μήπως για την μεγάλη του επιτυχία στον ΟΝΑ.Εκεί μόνο για επιτυχία δεν μπορεί να μιλάει κανείς.{Μπορεί βέβαια να έπαιξε το ρόλο του  και ο κύριος της κυρίας]
Δαμηλάκος Γιώργος με αντικείμενο μάλλον νεφελώδες.Αυτός εγκατέλειψε το Σούτο για θέματα που ποτέ δεν έχουν ξεκαθαρισθεί.Γιατί να μην αγκαταλείψει και τον Ευθυμίου.Για τα 2.500 ευρω;Είναι και αυτό μια τοποθέτηση.Την κυρία Καπετανάκη δεν τη γνωρίζουμε καθόλου για αυτό και δεν εκφραζόμαστε.Προξενεί πάντως εντύπωση το γεγονός που πέρα από τις άλλες αρμοδιότητες που έχει είναι και αντιδήμαρχος Μοσχάτου.
Αφήσαμε τελευταίους την κυρία Λουκάκη και τον κύριο Μπούτση που ανέλαβαν τα δύο νομικά πρόσωπα και ομολογουμένως θα έπρεπε να ήταν οι δυο πρώτοι αντιδήμαρχοι.
Προτίμησαν όμως την εργασία τους και λογικό από μια μεριά,αλλά παράλογο από την άλλη μια και ήταν οι πρωτεργάτες της κίνησης Ευθυμίου,ειδικά ο δεύτερος και θα περίμενε κανείς με βάση τις ικανότητές τους και της πρεμούρας τους υπέρ του Ευθυμίου, να αναλάβουν αντιδημαρχίες δίδοντας μέγιστη βοήθεια τόσο στον εκλεκτό τους, όσο και στους δημότες των δυο δήμων.
Δυστυχώς κατά την αποψή μας η συμπλίτευση και ειδικότερα ο κ.δήμαρχος κινήθηκαν σε ρηχά νερά και ευχόμαστε και πάλι να διαψευστούμε.
Παρεπιπτόντως εκείνο τον καημένο το Χρονόπουλο ποιος τον έφαγε;Η φιλία του με τον Ντερέκα όπως και άλλους ή ο όρκος του;

D.

3 σχόλια:

  1. !!!!!!!!!!!!!καλα αυτοί μοιράσαν τις θέσεις όπως είχαν προσυμφωνήσει, τα ευρουλάκια είτε κομμένα ειτε όχι θα πέφτουν, να πέρνουν έτσι άλλο ένα μισθό,( ΓΙΑΥΤΌ ΚΌΠΤΟΝΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ... ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ )εμείς γιατι να τρέχουμε λοιπόν που ψάχνουμε δουλειά κάθε μέρα γιαυτούς που κουράζονται κάθε 4 χρόνια ένα μήνα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΤΕΡΕΚΑ!!!! ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ. Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑΥΡΙΩΤΙΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί σας αρέσει η παραφιλολογία και τα κουτσομπολιά και δεν μένετε στην αλήθεια; Για πόσο είμαστε διατεθειμένοι να γελάμε με τα καμώματά τους και πότε θα πάψουμε να σιωπούμε; Κοιτάξτε: μόνο με κριτική από το μπλογκς, τις τοπικές εφημερίδες και τα "καφέ" δεν γίνεται δουλειά. Θέλει κοινωνική δράση και σε τέτοια μορφή και βαθμό που να τους φύγει η ψυχή. Μέχρι να αναγκαστούνε να κάνουνε την νοοτροπία τους, ένα δράμι φιλότιμο. Όμως το ζήτημα δεν είναι η φώτισή τους, αλλά αν αυτή η ομάδα έχει ψυχή και αξία. Ψυχή σίγουρα δεν έχει. Ας δούμε αν 2-3 που κάτι λένε μπορούνε να "τραβήξουν" την ομάδα προς τη "νίκη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή