Σελίδες

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ







ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριε Δήμαρχε.
Κυρίες και Κύριοι της δημοτικής αρχής.

Από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων σας και μέχρι σήμερα, μας κρατάτε ειδικό τέλος μέσω της ΔΕΗ με απόφαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής, που είχε σαν κύριο σκοπό την αγορά αδόμητων χώρων και κυρίως του λεγόμενου «οικόπεδου Καψίλη», με σκοπό τη δημιουργία δημοτικών δομών και πρασίνου.

Παρ όλο που οι λόγοι είσπραξης αυτού του ειδικού τέλους δεν υφίστανται πλέον, εσείς εξακολουθείτε την κράτηση αυτού του Τέλους.
Μάλιστα, τα χρήματα τα οποία μας παρακρατάτε, ουδείς γνωρίζει που θα χρησιμοποιηθούν, πράγμα το οποίο πέρα από στοιχεία πολιτικής αυθαιρεσίας, είναι και νομικά παράνομο.
Σας καλούμε άμεσα να αποφασίσετε - μέσα από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου - που θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα που μας παρακρατάτε και για τα οποία πληροφορηθήκαμε ότι δημιουργήθηκε και σχετικός κωδικός.

Καλούμε όλους τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Σε διαφορετική περίπτωση ζητάμε να σταματήσει άμεσα η παρακράτησή τους, άλλως θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για το σταμάτημα της αυθαιρεσίας.
Τέλος, καλούμε και τους δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης να εγκαταλείψουν την ολιγωρία που δείξανε στο παρελθόν στο εν λόγω ζήτημα, και πλέον να πράξουν το καθήκον τους φέρνοντας το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, με την απαίτηση λήψης απόφασης για την εκ των προτέρων προγραμματισμένη και προϋπολογισμένη διάθεση των χρημάτων από το Τέλος, που φυσικά πρέπει να έχουν κοινωφελή χαρακτήρα.

Ζώταλης Δημήτριος - Κοινοτικός σύμβουλος
Μπιζάνης Στέφανος - Δημότης Μοσχάτου

1 σχόλιο:

  1. ΄μπραβο δασκαλε και στεφανε για τη συνεχι αποκαλιψυ σκανδαλων. ολο θα πρβιτε σε νομιμεσ ενεργιες λετε αλλα ξερετε τι παθενει οπιος τραβαι μαχερι και δεν το χτισημοπιη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή