Σελίδες

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Φλύαρος μας προέκυψε ο κ. Παπαντώνης.

Μέχρι χθες του φύλαγαν το χέρι.Σήμερα και κάτω από το βάρος ενός φτωχού, πάμφτωχου τεχνικού προγράμματος αποφάσισαν να του το δαγκώσουν, μιας και δεν αποφασίζει αυτός περί αντιδημαρχιών και τα σχετικά.
Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε o δήμος με αφορμή τη συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας Μοσχάτου η κ.Λουκή μίλησε για ένα τεχνικό πρόγραμμα νοικοκυρεμένο,απαλαγμένο από ΦΛΥΑΡΙΕΣ του παρελθόντος και ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΑ σχέδια που δεν είχαν εξασφαλίσει την απαραίτητη χρηματοδότηση καρφώνοντας εμμέσως πλην σαφώς τον κ.Παπαντώνη για την πολιτική του πάνω σε αυτό το θέμα.
Ξεχνάει όμως ότι τα φλύαρα και ψεύτικα τεχνικά προγράμματα που σήμερα έτσι χαρακτηρίζει, τα ψήφιζαν τα ίδια σχεδόν άτομα που σήμερα τα καταγγέλουν.Ευθυμίου,Ντερέκας,Λουκάκη,Λουκή,Μπούτσης,Χατζηαντωνίου,Καραβία,Καζάλας,ήταν αυτοί που ψήφιζαν τέτοια προγράμματα που αποπροσανατόλιζαν τους δημότες και σήμερα έρχονται να μας πουν κάτι άλλο ξεχνώντας τη συνενοχή τους μιας και ουδείς λόγος γίνεται γι αυτό.
Την κ. ευθύνη βέβαια σε τέτοια θέματα έχει αυτός που προτείνει και στη αυγκεκριμένη περίπτωση ο δήμαρχος.Οι ψηφίζοντες όμως δεν έρχονται με την πρώτη κιόλας ευκαιρία να δώσουν στεγνά τον προηγούμενο δήμαρχο ξεχνώντας ότι βασικός συντελεστής, του να είναι σήμερα δημοτική αρχή ήταν  ο κ.Παπαντώνης, μιας και τελείως απροκάλυπτα στήριζε με όλες του τις δυνάμεις το συνδυασμό Ευθυμίου,βγάζοντας μάλιστα και ανακοίνωση υπέρ αυτού.
Αυτό το δελτίο τυπου με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση της κ.Λουκή,πέραν του ότι δείχνει τη θέληση της αποσύνδεσης με το κοντινό παρελθόν,και μη σεβασμό προς ένα πρόσωπο που εκλέχτηκε για 6 συνεχείς τετραετίες,δείχνει και κάτι άλλο.Την ανικανότητα αυτών που μετείχαν στα σχήματα Παπαντώνη, να τον αποτρέψουν από φλύαρα τεχνικά προγράμματα που καμμια τύχη δεν είχαν να γίνουν πράξη μιας και δεν είχαν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και έτσι να αποτραπεί η παραπλάνηση του κάθε δημότη.
Τότε όλοι του φύλαγαν το χέρι.Σήμερα που πλέον δεν αποφασίζει τον δίνουν στεγνά με την πρώτη ευκαιρία.Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.
Αλλωστε ούτε το φετινό σας τεχνικό πρόγραμμα έχει εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις για όλα όσα συμπεριλαμβάνει.
Αχ αυτοί οι πολιτικοί βρε παιδί μου,μου τρυπάνε το μυαλό με τις τρίπλες που επιχειρούν με κάθε ευκαιρία.Όσο και αν θέλω να ησυχάσω είναι τόσες πολλές οι παλινωδίες τους που συνεχώς με τσιγκλάνε και με ερεθίζουν. Ούτε τη Μεγάλη Εβδομάδα δεν μπορώ να ησυχάσω.

Ο Δάσκαλος

3 σχόλια:

  1. Αυτοί και κοροιδεύουν και έχουν θράσος δείχνοντας μόνο τον παπαντώνη και όχι και τον ευατό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαζί με αυτούς που ψήφιζαν ήταν καί ο Κρεμμύδας.Για να μην ξεχνιώμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα.
    Στο Μοσχατο Live υπαρχει μια αναρτηση που αφορα το Πετρινο.(ΑΜΕΑ).Σε ενα σχολιο αναφερεται καποιος στο Δασκαλο. Μηπως εννοει εσας;Δειτε το.
    Καλη νυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή